15 Aralık 2013 Pazar

Google Desktop arama 2,0

Dün gece Google, Google masaüstü arama http://desktop.google.com/ adlı yeni bir sürümünü duyurdu. Tabii ki Gary Price blogged bu GDS 2.0 üzerinde nihai yazmak-yukarıya. Kısacası, "Google kenar çubuğu" adlı yeni bir özelliği içindeki birkaç sekme vardır; E-posta, haber, Web klipleri, çizik Pad, fotoğraf, Quick View, sıcak, hisse senetleri, hava durumu ve tabii ki, arama nedir. Ve bil bakalım ne oldu? Google kenar (Danny ipuçları Konfabulator Yahoo! edinimi için) program araçları geliştiriciler için bir API açılıyor. BBC, haber için ilginç bir spin vardır; Çalışırken Google araç izliyor.Forum arama motoru izle Forum ve WebmasterWorld & DigitalPoint Forumlar & Cre8asite Forums.Free şu anda kapsama download http://desktop.google.com/.


Google kenar çubuğu kesinlikle cool (olduğu gibi Konfabulator, Desktop Sidebar, Apple Dashboard ve sonuç olarak, Windows Vista Sidebar). Ancak, tek bir tam entegre olması için cevap parçasıdır "kişisel istihbarat ajanı" hizmetinizdedir. Google ve benzeri neler yaptığını ötesinde önümüzdeki iki ya da üç adımlar bir bakış elde etmek istiyorsanız, benim Mentations ürün www.mentations.com göz atın. Hala erken beta, niyet net yön biz alıyor umarım! BTW, herhangi bir yapıcı eleştiri en açığız.


Gmail e-posta pazarlama serversGoogle ve siteler güvenlik açığı olumsuz SEO tüm görüntüleri önbelleğe alarak yukarı esiyor.


Toplu yakın tarihi: etki alanları.Yetişkin görüntüleri sağlayan Free Image Hosting


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder